Askerlekene 2020

Fin siste dag av Askerlekene, med blant annet norsk bestenotering i spyd i jenter 15 med 500g spyd av Ellevine Skare fra Ski. Jeg vil også benytte anledningen til å takke alle funksjonærer og deltagere for nok et vellykket Askerlekene, og ønsker hjertelig velkommen tilbake neste år. Da forhåpentligvis til normal tid i begynnelsen av juni, varmere og tørrere vær, med færre restriksjoner i forhold til smittevern og minst dobbelt så mange deltagere som i år.

Etter en litt rufsete start på Føyka i går, ser til slutt alt ut til å fungere.

Røyken og Hurum avis kommer til å streame fra stevnet idag og imorgen og den kan man følge her.

Oppdatering for kastmangekamp og 3-kamp blir oppdatert etter stevne slutt idag, og fulgt opp videre utover søndagen.

Vi takker alle for tålmodigheten rundt manuell tid på en del klasser igår, og lover bedre tilstander idag. Været ser også ut til å bli noe bedre enn fryktet, og vi håper dermed alle får en fin stevne dag på Føyka ida og imorgen. 😀

Endelig ser det ut til at vi får arrangert Askerlekene også i 2020, men vi må fortsatt ta små forbehold om endrede smittevernbestemmelser, som kan påvirke arrangementet.

Vi kommer å kjøre et tilnærmet vanlig øvelsesutvalg, men med noen justeringer i forhold til dager(se stevneinformasjon).

I tillegg har vi justert gjennomføringsformen noe i forhold til smittevern(se stevneinformasjon). Det vil blant annet gjelde tilgang til banen og tribunen.

Det blir elektronisk avkryssing på løp 2 timer før øvelsesstart. Alle som har oppgitt e-post ifbm påmelding(alle i MinIdrett er registrert med e-post), vil få e-post med informasjon om dette. Vennligst ikke kryss av dersom du ikke er sikker på å delta.

I tekniske øvelser blir det opprop på øvelsesstedet ca. 10 minutter før øvelsesstart.

Vi ønsker imidlertid alle velkommen til Askerlekene 2020.